

CP za přípravu: 27
Doba zkažení: 2 hod 24 min
Servírování: 40 CP
Celkem CP: 68
CP/hodinu: 34
Mincí/hodinu: 242,5
Celkový zisk: 485 mincí
První krok přípravy:

Druhé kolo přípravy:


Třetí kolo přípravy:




Druhá fáze jedení a to, co zbude na úklid:

Kdo tedy najde recept?:) Zatím mám pro vás
Humr na americký způsob

Na 4 porce:
- 2 živí humři po 1kg nebo 2 mražení humři
- 300g másla
- Sůl
- Pepř
- 2 čajové lžičky mleté papriky
- 1 citron
- Potočnice
Živé humry musíme vložit do vroucí vody hlavou napřed. Ve vroucí vodě je vaříme asi 4 minuty. Kdo má zábrany, může zvolit humry mražené. Povařené humry vyjmeme z vody a necháme vychladnout. Pak je prořízneme po celé délce a odstraníme střívka a žaludky. 60g másla smícháme se solí, pepřem a paprikou. Místa, která jsme prořízli, potřeme půlkou množství okořeněného másla. Humry klademe na rošt nejdříve proříznutou stranou a grilujeme asi 6 minut. Potom je otočíme, plochy řezu potřeme zbytkem paprikového másla a necháme grilovat dalších 10 minut. Citrony nakrájíme na čtvrtky a rozpustíme máslo. Hotové humry zdobíme citronem a potočnicí a podáváme pokapané rozpuštěným máslem.
Žádné komentáře:
Okomentovat