pondělí 11. ledna 2010

Lemon Butter Lobster


Požadovaný level: 64
CP za přípravu: 27
Doba zkažení: 2 hod 24 min
Servírování: 40 CP
Celkem CP: 68
CP/hodinu: 34
Mincí/hodinu: 242,5
Celkový zisk: 485 mincí

První krok přípravy:

Druhé kolo přípravy:


Třetí kolo přípravy:

Vaření:

První fáze jezení:

Druhá fáze jedení a to, co zbude na úklid:
Jen obtížně se hledá recept na humra s citrónovým máslem? Nedokáži identifikovat to zelené - existuje třeba humr na asparagusu, ovšem ten má vyjmuté maso.

Kdo tedy najde recept?:) Zatím mám pro vás




Humr na americký způsob



Na 4 porce:

  • 2 živí humři po 1kg nebo 2 mražení humři
  • 300g másla
  • Sůl
  • Pepř
  • 2 čajové lžičky mleté papriky
  • 1 citron
  • Potočnice

Živé humry musíme vložit do vroucí vody hlavou napřed. Ve vroucí vodě je vaříme asi 4 minuty. Kdo má zábrany, může zvolit humry mražené. Povařené humry vyjmeme z vody a necháme vychladnout. Pak je prořízneme po celé délce a odstraníme střívka a žaludky. 60g másla smícháme se solí, pepřem a paprikou. Místa, která jsme prořízli, potřeme půlkou množství okořeněného másla. Humry klademe na rošt nejdříve proříznutou stranou a grilujeme asi 6 minut. Potom je otočíme, plochy řezu potřeme zbytkem paprikového másla a necháme grilovat dalších 10 minut. Citrony nakrájíme na čtvrtky a rozpustíme máslo. Hotové humry zdobíme citronem a potočnicí a podáváme pokapané rozpuštěným máslem.

Žádné komentáře:

Okomentovat